Wie zijn wij?

 
De oprichter

Astrid van der Zwan, opgezet in samenwerking met reïntegratiebedrijf Xynthesis.


Door mijn ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg als voorlichtingskundige en adviseur weet ik hoe vaak slaapproblemen voorkomen. Vanuit mijn huidige praktijk als coach en trainer ben ik doordrongen geraakt van hoe bepalend slecht slapen is voor je welbevinden en plezier in het leven. Zelf heb ik ook jarenlang last gehad van slaapgebrek en weet dit dus ook vanuit eigen ervaring. Uit eigen ervaring, door mijn begeleidingen van mensen en door mijn opleiding als gezondheidsvoorlichter weet ik intussen wat helpt om uit de vicieuze cirkel van het slechte slapen te kunnen stappen. Dit alles heeft me gestimuleerd Centrum Beter Slapen op te zetten.

 


De trainers in Leiden

Astrid van der Zwan

Ik ben Astrid van der Zwan, trainer “Goed Slapen kun je Leren” voor Leiden en omgeving. Als gezondheidsvoorlichter heb ik jarenlang in de gezondheidszorg gewerkt, o.a. als adviseur van het Farmacotherapie Overleg, waarbij ik artsen en apothekers begeleidde bij hun overleg over het voorschrijven van medicijnen. Slapeloosheid van patiënten was een onderwerp wat vaak op de agenda stond. Ik heb zelf vroeger ook slaapproblemen gehad en slaap nu alweer jaren goed. Ik vind het mooi werk om mensen te helpen hun eigen mogelijkheden te ontwikkelen om hun slaapproblemen te overwinnen en hun kwaliteit van leven te verhogen.

Jan Barendrecht

Ik ben Jan Barendrecht, hypnotherapeut en trainer “Goed Slapen kun je Leren”. Slapen ervoer ik ooit als een “noodzakelijk kwaad” dat ik zoveel mogelijk probeerde te beperken. Maar juist daardoor ontdekte ik hoe belangrijk rust is voor een evenwichtig en gezond bestaan. Hierdoor ging ik actief aan de gang met mijn eigen positieve slaapproces. Als therapeut en trainer breng ik in de cursus mijn inzichten over goed slaapgedrag graag over.